Sassa Norén

my dream.

Kategori: Sassas fabulouZ life


Detta sitter jag och käkar på just nu. Sov jätte konstigt imorse, låg i sängen och var vaken men drömde om One Direction hela tiden. Typ att jag råka springa in i Niall och tappade massa böcker som jag skulle åka och lämna till Victoria. Och eftersom jag råka springa in i honom så missade jag tunnelbanan som jag skulle åka med. Så han offrade sig skjuss, å då kom det en as cool limosil, och då började massa tjejer springa efter honom och jag låtsades inte veta att han var med i One Direction, så han bad oss att springa till bilen och när vi satt i bilen frågade jag vad det där var. Å han sa att det inte var något.
När bilen hade stannat utanför en lägenhet så bad jag om hans nummer, men han sa att han inte kunde ge ut det men han bad om min Twitter. Och då fick jag panik för att jag följde hela One Direction ligan på Twitter. Så jag sa vad jag hette och sprang in, samtidigt som jag konstigt nog ringde Matilda enda till Sverige (jag var i London) att logga in på min Twitter och ta bort. Sen var det slut.

Jaja, credit till er som pallade läsa. Nyss tänkte jag äh vafan idag åker jag utan jacka till affären, när jag cyklade svettades jag som fan. Det var en otrolig skillnad att vara utan mössa, jacka och halsduk eftersom jag har säkert minst använt det i minst ett halvår nu. Har jag också batterier i kameran igen!
Nu ska jag plocka undan i mitt rum och äta godis.


Kommentarer


Kommentera inlägget här: